Ziua Mondiala a Teatrelor de Păpuși

oTrupa Arcadia a Teatrului Regina Maria are plăcerea de a invita publicul orădean la sărbătorirea Zilei Mondiale a Teatrelor de Păpuși, din data de 21 Martie.

Evenimentul va începe la ora 11 la Sala Arcadia, cu reprezentația spectacolului de operă cu păpuși „MOTANUL ÎNCĂLȚAT”, în regia lui Traian Savinescu. După spectacol, copiii (dar și însoțitorii lor) vor avea ocazia să urce pe scenă alături de actori și păpuși, pentru a descoperi de aproape câteva dintre tainele teatrului de păpuși.

În foaierul Teatrului Arcadia va fi montată o expoziție interactivă cu păpuși din diferite spectacole ale Trupei Arcadia și ale trupei Lilliput. Expoziția cu intrare liberă va fi deschisă publicului pe toată perioada lunii Martie între orele 10 și 17.

Dar surprizele nu se termină aici! Tot de Ziua Mondială a Teatrelor de Păpuși, actorii păpușari, voluntarii Teatrului, prietenii lor și toți copiii sunt așteptați la PARADA PERSONAJELOR DE BASM, care va avea startul începând cu ora 13.30 de la Teatrul Arcadia, pe traseul Parcul 1 Decembrie – Podul Intelectualilor – Teatrul Regina Maria – Corso – Magazinul Crișul și retur pe același traseu.