Workshop “Coaching your Business” la Oradea

Dreams Come TRUE – Coaching for Succes by Elena Căpruciu, în parteneriat cu Grupul de Comunicare PRAEMIUM organizează la Oradea în perioada 18-19 mai 2012, la Hotel Ramada, un workshop cu tema Coaching your Business.

Coaching-ul este o metodă de dezvoltare personală care asigură atingerea succesului și a excelenței atât în plan personal cât și profesional prin utilizarea celor mai eficiente tehnici de optimizare a capacităților de care dispune fiecare persoană.

Coaching your Business este un proiect ce a luat naștere din nevoia permanentă a profesioniștilor cât si a companiilor de a susține și promova dezvoltarea personală și profesională astfel încât să facă față provocărilor mediului tot mai schimbător. Acest workshop, prin metode profesioniste de coaching susține oamenii (manageri, directori, angajați, specialiști în diverse domenii) sa atingă performanța ( în business, în abilități și competențe etc), cea ce are impact direct în productivitatea și eficiența la locul de muncă.

Workshop-ul va fi susținut de către Elena Căpruciu, Life&Business Coach acreditat internațional, membru al Asociației Române de Coaching și Miruna Leonte în calitate de facilitator.

Prima zi, vineri, se va axa pe identificarea și dezvoltarea abilităților de leadership, setarea obiectivelor, a valorilor personale și profesionale, a atitudinilor față de task-uri, colegi, locul de muncă etc., iar sâmbătă se va discuta despre creșterea abilităților de management, de coordonare și motivare a echipei, de manageriere a timpului, a conflictelor, creșterea eficienței și a productivității la locul de muncă.

Modul de înscriere și alte informații relevante le puteți găsi pe pagina evenimentului