Vara cu Upi, Doni şi Efi

ÎN LUNA AUGUST LA CENTRUL PROCARIERE SE DESFĂȘOARĂ PROGRAMUL „VARA CU UPI, DONI ŞI EFI”

Pro Cariere este un centru de dezvoltare personala, singurul din ţară, care aduce în Oradea oportunităţi de dezvoltare pentru fiecare vârstă, pentru fiecare “carieră”, pentru ca fiecare să-şi atingă succesul personal.

Pentru luna august centrul Pro Cariere a pregatit două programe de vară, distractive și utile pentru copii cu vârste între 5 și 7 ani.

Programele de vară “Upi, Ţestoasa stelară” şi “I am I” cu ursuletul polar Doni şi elefantelul Efi oferă părinţilor şi copiilor multe avantaje. Copiii se vor distra împreună cu Upi, Doni şi Efi învăţand despre emoții, comportamente adecvate şi relații sociale pozitive prin intermediul poveștilor, cântecelor și jocurilor interesante fiind coordonați de o echipă de specialiști în domeniul psihologiei educaționale.

Activitățile se desfașoară de luni până vineri, dimineața de la 10.00 la 12.30 (Upi, țestoasa stelară) sau după-masa de la 17.00 la 19.30 (I am I / Eu sunt Eu). În fiecare săptămâna se desfășoară un modul cu o tematică diferită, importantă pentru dezvoltarea armonioasă a copilului.

Programul activităţilor este următorul:

Dimineata, 10.00-12.30 – program “Upi, ţestoasa stelară”
Modul 1 (01-05 august): emoţiile noastre, controlul furiei, nemulţumirea, încăpăţânarea
Modul 2 (08-12 august): emoţiile noastre, frica de întuneric, creaturi imaginare, vise urâte
Modul 3 (15- 19 august): emoţiile noastre, cum ne comportăm cu ceilalţi copii
Modul 4 (22- 26 august): emoţiile noastre, cum ne comportăm cu adulţii, bunele maniere

După-masa, 17.00-19.30 – program “I am I”
Modul 1 (01-05 august): descoperirea corpului, relaxarea şi mişcare
Modul 2 (08-12 august): comunicarea, jocurile creative, reflecţie asupra sinelui
Modul 3 (15- 19 august): sentimentele
Modul 4 (22- 26 august): conflictele şi rezolvarea lor, alimentaţia sănătoasă

Un copil poate participa la unu, doua, trei sau patru module, in functie de interes, disponibilitate, nevoie. Costul participării diferă în funcţie de numărul de module pe care le parcurge un copil dar si de numărul de copii inscrisi din aceeasi familie sau prieteni (inscriere in grup). Astfel pentru înscrierea individuală, participarea la un modul-125lei, al doilea modul 100, al treilea modul-80 si al patrulea modul-60 lei. Discount-urile pentru frați, grupuri sunt urmatoarele: primul modul -100, al doilea-80, al treilea-60 lei, al patrulea-40lei.

Informații suplimentare despre program și modalitatea de înscriere pe www.procariere.ro sau la numărul de telefon 0737341547.