Vă place teatrul?

Iti place Teatrul?

O gasca de oameni faini de la Teatrul de Stat au avut o idee indrazneata si anume sa infiinteze o asociatie, “ Prietenii Teatrului”, prin care deruleza activitati care au ca scop cresterea vizibilitatii institutiei in comunitate.

Iata mesajul lor:

“Dacă ești interesat de cultură, dacă iubești Teatrul și actorii, atunci locul tău e alături de noi! Trupa Iosif Vulcan îți oferă șansa să participi activ la proiectele și activitățile artistice și la toate activitățile curente ale instituției.

Tot ceea ce trebuie să faci este să ne contactezi la:- Tel: 0744 107 281 (Victoria Balint) sau 0726 716 426 (Ciprian Ciuciu)- Web: www.teatruloradea.ro

Cu cât ne oferi mai multe informații despre tine, cu atât ai mai multe șanse să devi stagiar în cadrul TSO.

La sfârșitul unui ciclu de voluntariat (o stagiune), Teatrul îți oferă șansa de a primi o acreditare sau o recomandare pentru a putea desfasura activități specifice artei teatrale.

Avantajele voluntarilor:- posibilitatea de a cunoaște actorii și echipa TSO;- posibilitatea de a participa la toate evenimentele instituției;- acces gratuit la o mare parte din evenimentele organizate de Teatru;- reducere la achizițioanrea biletelor sau abonamentelor pentru o persoană apropiată;- Transfer de cunoștințe specifice artei teatrale și acreditarea lor printr-o recomandare;- Posibilitatea de a te specializa si angaja ulterior in cadrul institutiei;- Posibilitatea de a cunoaște și alte persoane interesate de Teatru și tot ce ține de fenomenul teatral”

Go for it!