Teatru 3D pentru copii- 20.000 de leghe sub mări

După cele 2 spectacole, unul montat la Târgu Mureş si altul la Arad, o echipă artistică de excepţie (regizorul Radu Dinulescu şi artistul belgian Armand Richelet-Kleinberg) prezintă la Oradea cea de-a treia producţie teatrală cu decoruri 3D, un spectacol care povesteste călătoria fantastică a Căpitanului Nemo la bordul submarinului Nautilus.

Parte integrantă a călătoriilor extraordinare imaginate de romancierul francez Jules Verne, „20 000 de leghe sub mări” a devenit în timp o poveste clasică a minunilor de sub ape, care au fascinat încă înainte de a fi cunoscute de ochiul omenesc.

Avanpremiera va avea loc vineri, 20 ianuarie, de la ora 11, iar premiera propriu-zisă va fi sâmbătă, 21 ianuarie (ora 11) in sala mare a Tetrului Regina Maria. Preţul unui bilet va fi de 7 (pentru copii), respectiv 10 lei pentru adulţi.

Spectacolul se adresează copiilor cu vârste peste 7 ani – ochelarii 3D vor fi puşi la dispoziţia spectatorilor de către Teatru.

Facepainting inainte de spectacol.

Inainte de premiera de sambata, Cei mici vor fi întâmpinaţi de zâne şi prinţese, de la ora 10 în Foaierul Teatrului, unde sunt aşteptaţi cu baloane sau standuri de carte speciale pentru copii şi face-painting.