Targul de cariere

Saptamana acesta puteti participa la o serie de activitati care tin de planifcarea in cariera si gasirea unui loc de munca.

Astfel, zilele de luni, mari si miercuri sunt destinate unor seminarii gratuite pe tema carierei si antreprenoriatului. Activitatea se desfasoara la Casa de Cultura a Sindicatelor din oradea dupa urmatorul program.

Luni, 2 mai

ANTREPRENORIATUl sau cum să-ți începi propria afacere
-cadru juridic
-strategii de start-up
-modalități de finanțare
-planul de afaceri
-proiecții financiare
-drepturile și obligațiile angajatorului

Marti, 3 mai
Instrumente de autoevaluare

-feed-back-ul la 360 de grade
-testele de personalitate
-mentoratul
-valorile personale
-planul de carieră
-brandingul personal

Miercuri, 4 mai

Angajarea, tendințe pe piața muncii

-căutarea unui loc de muncă
-scrisoarea de intenție
-CV-ul
-interviul de angajare
-legislația muncii
-drepturile angajatului

Participarea la seminarii este gratuita si presupune inscrierea pe siteul oficial al targului: http://www.targuldecariere.info/index.php

Bursa locurilor de munca

Evenimentul se va desfasura la Sala de Sport a Universitatii Oradea in zilele de 5-6 mai si este organizat de compania clujeana SC Reteaua TdC SRL in colaborare cu Universitatea din Oradea – Centrul de Servicii privind Cariera din cadrul Departamentului de Invatamant la Distanta si Invatamant cu Frecventa Redusa (DIDIFR) si cu AJOFM Bihor.

La Targul de Cariere vor participa 45 de angajatori locali si nationali printre care si Aegon, Arabesque, Astra, ATP Exodus, Autoliv, Autonet, Celestica, COMAU Romania, Connect Group, Continental Hotels, Cylex Tehnologia Informatiei International, D&C IMPEX, Informedia, IT Services, IT Cluster, Lidl, Masterplast, Omniasig, Plexus Services, RDS-RCS si SHC. La Targul de Cariere de la Oradea vor participa si companiile de recrutare Adecco, GI Group si Lugera & Makler, care vor prezenta candidatilor o varietate de oferte de locuri de munca. In paralel, AJOFM Bihor va prezenta oferta locala dar si in strainatate participantilor.