Swimathon Oradea- 28 iunie 2014

Swimathon este un eveniment de strângere de fonduri organizat de Mișcarea Fundațiilor Comunitare în mai multe orașe din România (București, Iași, Cluj-Napoca, Târgu-Mureș, Oradea, Bacău, Ploiești) prin care companiile, organizațiile, grupurile de inițiativă și persoanele fizice pot desfășura campanii de strângere de fonduri pentru susținerea unor inițiative/cauze/proiecte diverse de implicare în comunitate.

swim

Dacă prima ediție a Swimathonului din Oradea a avut loc în 13 iulie 2013, anul acesta sunteti asteptati la Bazinul Olimpic Ioan Alexandrescu în 28 iunie 2014 între orele 10.00-14.00.

Mecanismul de strângere de fonduri este unul simplu și se desfășoară în trei etape:

1. Inscrierea proiectelor și a cauzelor de către grupuri de inițiativă, organizații și companii (promotori). Termen limită: 8 iunie 2014. Sunt inscrise in cursa 15 proiecte, puteti citi despre ele aici
2. Inscrierea înotătorilor / echipelor de înotători care în ziua evenimentului vor înota pentru cauza aleasă. Perioada inscrieri: 2 iunie 2014 – 23 iunie 2014 ora 23:59 în limita numărului de bazine disponibile. Se va anunța din timp dacă ne apropiem de epuizarea acestora. În acest sens, urmariti pagina de Facebook a evenimentului .
3. Inscrierea susținătorilor care vor oferi o sumă de bani pentru fiecare lungime de bazin înotat sau o sumă fixă. Susținătorii vor fi atrași în urma sub-campaniilor derulate de către înotători cu sprijinul activ al echipelor de proiect. Perioada înscrieri susținători: de la validarea primei cauze/primului proiect până la 28 iunie 2014 – inclusiv la locul evenimentului.