Reconversie profesională

Eşti nemulţumit de locul tău de muncă?

Te temi că vei fi dat afară?

Pentru că e criză şi trebuie să gândim practic, iată câteva posibilităţi de reorientare profesională disponibile orădenilor în această perioadă.

Varianta nr 1.

Curs de bellydance, sau mai filosofic spus, curs în arta dansului oriental. Organizat de Asociaţia Culturală „Ars Nova”, cursul se adresează doamnelor şi domnişoarelor sensibile, cu fire artistică şi înclinaţii spre studiul mitologiei, al istoriei antice şi antropologiei. Parcurgerea acestui curs, cred, va fi însoţită de dobândirea de abilităţi care depăşesc simpla înţelegere a mitului fertilităţii şi ale dansului oriental, ţintind spre aspecte practice, asociate cu o profesie celebră, tot din antichitate.Pentru detalii:[email protected]

Varianta nr 2.

Curs de numerologie, finalizat cu obţinerea diplomei de numerolog. Cursul, organizat în perioada 7-20 februarie, este oferit de către un celebru numerolog pe nume Radu Cumva, de formare psiholog, chestie care se pare ca nu a funcţionat prea bine pentru el. În câteva cuvinte bine ticluite, domnul numerolog ne explică ce e cu ştiinţa asta şi faptul că practicarea acestei meserii nu poate aduce decât fericire. Din câte am putut să înţeleg, domnul profesor pare adeptul dictonului: „ Nu banii aduc fericirea, ci numărul lor”. Recomandam cursul absolvenţilor de ştiinţe reale, economie, finaţe-bănci. Am incercat să reţin numărul de telefon, dar n-am reuşit(pentru detalii, vedeţi afişul pus în staţia de tramvai din centru).

Varianta nr 3.

Curs de barmixter organizat de Mojito School, instituţie acreditată. Cursurile încep la 3 martie şi se vor asigura „ material didactic internaţional” (oare vorbim de băutură aici?), „ pregătire teoretică şi practică la nivel profesionist”.

Pentru detalii, accesaţi www. mojitoschool.ro

Acest curs, zic eu, ar putea fi util celor cu formare de ştiinţe sociale, iubitorilor de chimie dar şi bărbaţilor care vor să îşi petreacă timpul liber în timp util. Combinat cu varianta nr. 1, e mai mult decât reconversie profesională, e o adevărată carieră.

Practic, aveţi de unde alege. Vă doresc suces!