Primul centru de închirieri biciclete din Oradea

Dacă vreţi să vă plimbaţi prin Oradea pe două roţi dar nu aveţi bicicletă trebuie să ştiţi că:

…vineri, 15 iunie 2012, la Oradea Shopping City, de la ora 15 are loc deschiderea primului centru de închirieri biciclete din Oradea- Cicloteque.

Cicloteque a fost primul centru de închirieri de biciclete din capitală şi s-a deschis în august 2008.  A fost înfiinţat la iniţiativa MaiMultVerde şi este susţinut financiar de UniCredit Ţiriac Bank.

Tarifele pentru închirierea unei biciclete sunt de 3 lei pe ora, respectiv 10 lei pe zi, studenţii, somerii si pensionarii beneficiind de o reducere de 50%. Biciletele sunt echipate cu  sistem antifurt si casca.  Conform site-ului Cicloteque.ro, în Oradea punctele de închiriere vor fi localizate în Parcul 1 Decembrie şi în Oradea Shopping City, centrele avand in total un numar de 40 de biciclete.Utilizatorii vor putea închiria bicicletele dintr-un centru, apoi le pot folosi pentru deplasarea în oraş şi la final le pot returna în oricare dintre cele două centre.
Doritorii pot închiria bicicletele direct din aceste centre dar şi online, prin intermediul unui cont. Mai multe informaţii găsiţi aici