Prieteni pentru un zâmbet-Curs de clovni

Dacă îţi plac copiii şi doreşti să te implici în munca de voluntariat trebuie să ştii că Asociaţia Caritas Eparhial Oradea şi Trupa de voluntari clovni “Prieteni pentru un zâmbet” organizează în această perioadă un curs mai neobişnuit, şi anume un curs de clovni.

Trupa de voluntari are ca principală activitate vizitarea săptămânală a copiilor internaţi la Spitalul Clinic Municipal “Dr. Gavril Curteanu” din Oradea. Pe lângă acestea, trupa de clovni organizează spectacole şi scenete pentru copii şi ajută la strângerea de fonduri pentru programele asociaţiei Caritas.

Cei care doresc să devină noi membrii ai trupei “Prieteni pentru un zâmbet” se pot înscrie la cursurile de clovni care se vor desfăşura pe durata a şapte întâlniri (o dată sau de două ori pe săptămână).Veţi învăţa să faceţi trucuri, modelaj baloane, şă va machiaţi dar si mişcare scenică, joc şi lucru în echipă.

Doritorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii: să aibă minim 12 ani, să fie voluntari Caritas şi să participe la minim 80% din durata cursului.

Înscrierile se fac până pe 28 ianuarie, la sediul Asociaţiei Caritas Eparhial, strada Ep. Mihai Pavel, nr. 4 sau la adresa de mail [email protected].

Tags: