Pregateste-te gratuit pentru Cambridge!

Centrul de Limbi Străine Eurolingva îi invită pe orădenii interesaţi să sustina o pretestare gratuită a unuia dintre examenele Cambridge FCE şi CAE. Rezultatele la aceste testari ofera o certificare a cunostintelor de limba engleza si sunt folosite de obicei ca si criteriu de admitere la o facultate din strainatate.

Pretestările oferă elevilor posibilitatea de a-şi verifica abilitătile şi cunoştinţele de limba engleză în condiţii reale de examen. Ei se pot familiariza cu cerintele acestui tip de examen. Lucrarile vor fi evaluate in centre din universităţii britanice.

Examenele pentru care se organizeaza pretestarea sunt FCE for Schools (nivel B2) si CAE (nivel C1). Candidaţii vor susţin probele de Writing, Reading, Listening si Use of English.

Pretestările vor avea loc în data de 22 august 2011, începând cu ora 9.00 la Centrul de Limbi Străine Eurolingva din Oradea. Înscrierile se pot face până în data de 17 august la Centrul de Limbi Străine Eurolingva, telefonic la numarul 0746 487 825 sau prin e-mail la adresa [email protected]