Oradea Photomarathon

Urbal vă invită să luaţi parte la concursul de fotografie Oradea Photomarathon. Concursul va avea loc duminica, 1 iulie 2012, cu incepere de la ora 15. 30.

Tema generală a maratonului de fotografie este “fotografie stradală şi fotografia de clădiri“. Concursul mai are şi o parte teoretică, care va cuprinde două cursuri unul de fotografie şi altul de arhitectură (stiluri arhitecturale şi cum se reflectă acestea în peisajul Oradiei) care vor fi ţinute sâmbătă, 30 iunie, la Moszkva Cafe de la orele 10 respectiv 12. Participarea la cursuri este gândită ca o metodă bună de antrenament pentru concursul de duminica şi este gratuită.

Cum se desfăşoară concursul?

Cei care doresc să participe la foto-maratonul Oradiei trebuie să ajungă la locul de înscriere care este tot Moszkva Cafe. Înscrierea la concurs se face duminică, 1 iulie, în intervalul 15.30-15.55, de la ora 16 începând concursul propriu-zis.
Fiecare participant va primi o “temă de fotografie” pentru realizarea căreia are la dispoziţie o oră. La finalul acestei ore mai primeşte încă o temă, maratonul constând în 5 teme pentru fiecare dintre ele participantul având la dispoziţie o oră.
Concursul se încheie la ora 21, rezultatele sunt jurizate de către specialişti în domeniu iar câştigătorii vor primi premii. Participarea la Oradea Photomarathon este gratuită.

PS: Participanţii sunt rugaţi să îşi descarce în prealabil fotografiile de pe aparat şi să aducă cu ei cabluri USB pentru descărcarea mai facilă a fotografiilor la final.