Noii golani?

I-am vazut si luna trecuta, in preajma zilei de 22 decembrie. Puneau niste afise A4, cu semnul victoriei si sloganul :’ Eroii nu mor niciodata”. Si i-am vazut din nou azi, punand aceleasi afise, mai mici de data aceasta, cu figura lui Cuza.

Cine sunt tipii astia?

Conform manifestului de pe site ( da, au site) sunt o gasca de oameni care, zic ei, scarbiti de faptul ca, citez:”În spatele fiecărei organizaţii stau anumite interese şi în spatele fiecărei personalităţi publice există un păpuşar”, au decis sa ia atitudine. Grupului de acţiune numit Noii Golani este se pare, un grup apolitic de tineri care desfăşoară diferite acţiuni ce au la bază patriotismul şi implicarea civică ( partea asta cu implicarea civica imi place)

Numele este inspirat de mişcarea anti-comunistă din România din 1989-1990, ale cărei idealuri, zic ei, încerca să le păstreze vii (si asta e o idee frumoasa).

Nu am reusit sa inteleg exact ce actiuni fac. Dar puteti arunca o ocheada pe site www. noiigolani.ro, ca sa vedeti singuri.

Partea la care eu m-am distrat copios a fost cea a finantarii grupului (si prin asta nu vreau sa distrag atentia de la mesajul grupului)

Grupul se autofinanteaza prin doua modalitati: 1) clasica- adica fiecare membru plateste o cotizatie modica si 2) moderna- printr-un magazin online de unde puteti achizitiona cateva produse absolut necesare Miscarii.

Va postez mai jos cateva din aceste produse: un hanorac si niste abtibilduri, cu mesaje evident. Preturi perfect avantajoase.

Traiasca atitudinea! Traiasca implicarea civica!La luptaaaaa!