Lansare de carte “Bloody Harvest” – “Recoltarea Sângeroasă”

O anchetă realizată în martie 2006 de ziarul The Epoch Times, a dezvăluit că în China există lagăre unde se efectuează mii sau zeci de mii de operaţii de recoltare de organe de la deţinuţi politic. La câteva luni după dezvăluirile ziarului nostru, un raport independent efectuat de doi canadieni – David Kilgour, fost secretar al guvernului Canadei pentru Asia-Pacific, şi David Matas, reputat avocat de drepturile omului ce a primit “Ordinul pentru munca sa în domeniul drepturilor omului” al Canadei – a confirmat cele mai sinistre bănuieli.

În anul 2010, David Kilgour şi David Matas au scris a treia versiune a acestui Raport, cartea “Bloody Harvest” pentru care au fost nominalizaţi la Premiul Nobel pentru Pace.

Acum, cu opt ani mai târziu, traducerea în româneşte a cărţii “Bloody Harvest” – “Recoltarea Sângeroasă”, a văzut lumina tiparului la 12 august 2014 şi va fi lansată si la Oradea, vineri 12 septembrie 2014, ora 18:00, la Centrul Naţional de Informare Turistică Bihor, situat lângă hotelul Astoria şi Teatrul de Stat.

2014_09_06_invitatieoradears_rsz_crp_crp