Just Love cu Oana Lianu

Oana Lianu va susţine duminică, 27 martie un concert în Clubul Escape. Artista revine după ce în luna februarie a susţinut un concert în aceaşi locaţie (Jazz Cafe).Dar mai multe despre evenimentul de sămbătă, chiar de la Oana Lianu, într-un scurt interviu electronic:

OradeaMea: Cum se împacă Naiul cu Pubul?
Oana Lianu: Nu vad nici o problema, de ce nu s-ar impaca, din contra: sunetul naiului si atmosfera de acolo, interactiunea cu publicul, confera o intimitate care e putin probabil să apară în concertele susţinute pe scenă, unde totuşi există o barieră între artist şi public, fie si numai datorită distanţei..Naiul insuşi, atât de puţin cunoscut într-o asemenea locaţie, o dată auzit, te fascinează..Intervine apoi chiar repertoriul, în absolută concordanta cu Pubul…

OradeaMea: Ce pot sa auda oradenii in concertul de duminica viitoare?
Oana Lianu: Am intitulat concertul JUST LOVE, dupa Cd-ul care va apare în câteva săptamani, editat de Electrecord Bucuresti. Concertul se adreseaza oricărei categorii de vârstă, repertoriul fiind foarte variat, de la jazz-cafe concert, evergreen, la ritmuri inconfundabile de tango, passo doble, rock’n roll, şi chiar Ciocarlia, într-o varianta inedită….clubbing:)

OradeaMea: Planuri de viitor?
Oana Lianu: Chiar sâmbată am avut un concert extraordinar la Palatul Cotroceni,la Bucuresti, de vis.., premiera si pentru mine! În rest, sambata,26 martie “Ne vedem la Tvr”,am fost invitată la emisiunea care este organizată la Oradea de TVR, datorită în special dragilor nostri Hotel FM cărora le ţin pumnii la Eurovizion! Emisiunea e transmisă si pe TVR International, aşa ca ne pot vedea toţi românii!
Duminica, 27 marte, iî astept pe oradeni in Escape, de la ora 20.30,la concertul “Just love..”
Urmeaza câteva concerte private, iar în iunie am fost invitată la a 9-a Conferintă Internationala de Muzicologie de la Dublin,oricum Irlanda n-am vizitat-o până acum, e o ocazie foarte bună!

Ne vedem la TVR de la ora 17! Se filmeaza in direct de la Ciuperca.
Vă astept cu drag!

Duminică, 27 martie, ora 20.30, Club Escape.