Gala “L’opera – sempre giovane”

Kiwanis Art Oradea organizează în parteneriat cu Direcţia pentru Cultură, Culte şi Patrimoniu Cultural şi cu Teatrul „Regina Maria” un spectacol de operă intitulat “L’opera – sempre giovane”. Evenimentul este unul caritabil, fondurile care vor fi strânse vor fi folosite pentru cumpărarea de instrumente muzicale pentru tineri interpreţi muzicali talentaţi din Oradea.

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 17 decembrie, de la ora 18.00, la sala de spectacole a Teatrului de Stat ,,Regina Maria”.

Se vor canta arii din Bizet, Puccini, Leoncavallo, Rossini, Verdi. Soliştii sunt nume consacrate pentru publicul iubitor de opera: baritonul orădean Florin Estefan (organizatorul galei), soprana Brigitta Kele, mezzosoprana Iulia Merca şi tenorul Adorjan Pataki din Cluj-Napoca. Acompaniamentul va fi realizat de Orchestra Operei Maghiare din Cluj-Napoca.


În pauza spectacolului, în foaierul teatrului publicul poate asculta un recital de colinde susţinut de Corul de cameră Fiat Lux si va putea asista la prezentarea de modă „Mashenka Collection” a designerului Diana Barbur.

Pretul unui bilet variaza intre 30 si 50 lei, acesta putand fi achizitionat de la Agentia de Bilete a Teatrului.