Fiica mea vrea să plece cu circul

Ideea i-a venit dupa o seara la Circul Americano, sosit din 23 martie in orasul nostru.

Da, a trebuit neaparat sa mergem. Cred ca pentru un copil, e ca si cum si-ar baga capul intr-un balon de sapun colorat….marele clovn, fachirul, serpi gicanti si balerina pe cal. De altfel, balerina pe cal trebuie sa fie un moment introdus strategic, special pentru tatici, la urma urmei, au luat si ei bilet. Fachirul e dragut tare, un pic gras, doar bine sa nu simta nimic cand se pune, vai, cu pieptul gol, pe cioburi. Cu toate ca par tare ponositi, circarii de azi nu au cum sa nu iti aduca aminte de copilarie. ” Doamnelor si domnilor..va prezentam, numai aici, si numai acum…fenomenala, incredibila,mirobolanta si da, extraordinara noastra dresura de tigrii africani!!!”( aplauze frenetice). ” Copii, vreti sa il vedeti pe clovn? Daaaaaaaaaaaa!!”

Ancorati totusi in realitate, cei de la Circul Americano au o pauza la mijlocul spectacolului, cand poti sa iti iei, la preturi exorbitante, popcorn si altele sau poti te pozezi cu calul, elefantul si, daca risti, cu tigrul. Circul Americano sta in santul cetatii din Oradea pana in 27 martie. Spectacolele se tin de la ora 16 si 19, pretul unui bilet este de 15 ron pentru un copil si 35 pentru un adult. La loja nu va zic pretul, e prea mare.A, si marea surpriza. Daca ai chef, poti inchiria animalele circului, cu conditia ca ele sa nu fie folosite intr-un mod periculos. Eu oscilez intre dromader si sarpele gigant, depinde cat costa.

Sa revin, fiica mea vrea sa plece cu circul. I-am zis ca asta ar insemna sa nu ne mai vedem. A gasit imediat solutia la problema. Sa plecam toti trei. Sa fim o familie de balerini circari. Uite o idee interesanta. Daca, dupa 27 martie, nu mai scriu, sa stiti ca am sters-o.