Festivalul vinului de (la) Diosig

Sâmbătă şi duminică, 25 şi 26 mai, Primăria comunei Diosig vă invită la o sărbătoare dedicată vinului şi produselor tradiţionale.

La “Festivalul vinului de la Diosig” vor putea fi vizitate pivniţele tradiţionale ale micilor producători din comuna bihoreană, va fi desemnat enologul Bihorului, va avea loc o festivitate tradiţională dedicată Sfântului Orban (protectorul viilor) şi va avea loc lansarea oficială a hărţii podgoriei.

Evenimentul va cuprinde si un spectacol al carui protagonist este cunoscutul actor Dan Puric ( programat sâmbătă de la ora 14, costul unui bilet este de 20 de lei suma in care sunt incluse si trei tichete de degustare la trei pivniţe tradiţionale).

Cum ajungeţi?

Pentru cei din Oradea care doresc să participe la Festivalul vinului din Diosig sunt disponibile atât sâmbătă, cât şi duminică microbuse ce pleacă de lângă gară la orele: 9:00, 11:00 sau 18:00, la întoarcere plecările din Diosig sunt programate la orele 16:00, 18:00 şi 20:00. Costul unui transport este de circa 10 lei. Pentru orar alternativ puteţi consulta şi mersul trenurilor, atât pentru ruta Oradea-Diosig, cât şi pentru Diosig-Oradea.

Programul complet al evenimentului îl găsiţi mai jos. Biletele la spectacolul lui Dan Puric Biletele pot fi achiziţionate începând de marţi 21 mai şi de la sediul enotecii Millesime de pe str. Roman Ciorogariu nr.49.

festivalul fimului