Festivalul Rock Evolution, Oradea 13-15 iulie 2012

În weekendul 13-15 iulie 2012 are loc la Oradea festivalul Rock Evolution.
Aflat la prima ediţie în forma actuală, festivalul va fi unul internaţional, capul de afiş ţinându-l trupele Sepultura, Biohazard şi Three days of Grace. Locatia festivalului este Tony Shopping Center, Str Ogorului – centura Oradea, in apropierea hipermarketului REAL, acest spaţiu dispunând şi de locuri de campare pentru cort (click aici pentru a vedea locaţia).  Accesul la concerte se face începând cu orele 18. Autobuze speciale pentru transportul spre şi dinspre oraş vor fi puse la dispoziţia participanţilor.

Programul festivalului
este următorul:

Vineri, 13 Iulie
: Reborn, Indefiance, Taine, Nevergreen, Celelalte Cuvinte, Three Days Grace

Sâmbătă, 14 Iulie: Psycho Symphony, Guerillas, Targ3t, Unearth, Biohazard

Duminică, 15 Iulie: Krepuskul, Spiritual Ravishment, Altar, Death Angel, Sepultura

UPDATE- 3 trupe noi se alătură programului mai sus menţionat. Trupa Sanctuar din Timișoara va susține primul concert din cadrul festivalului, pe 13 iulie. Sâmbătă, 14 iulie li se alătură trupelor prezente şi trupa Masked Toys din Iași iar pe 15 Iulie, God, tot din Iași.

Pretul biletelor variaza in funcţie de perioada când şi pentru care sunt achiziţionate. Astfel un bilet pentru o zi de festival este 40Ron/persoană, pentru 2 zile, 50 Ron/persoană +loc pentru cort gratuit iar un bilet pentru toate cele 3 zile de festival costă 70 Ron/persoană +loc pentru cort gratuit. Biletele pot fi cumpărate Bilete prin EVENTIM, în reţelele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si Carturesti si online pe www.eventim.ro Aceste preţuri sunt valabile pentru biletele achiziţionate prealabil. La faţa locului, preţul biletelor creşte cu 10 ron.

Câştigă două bilete la Rock Evolution!

OradeaMea pune la bătaie două bilete (pentru toate cele trei zile de festival şi loc de campare) la Rock Evolution Festival. Le iau două persoane care care pot răspunde…corect.. la întrebarea:
În ce an a aparu prima dată pe disc piesa “Iarba prin păr” a celor de la Celelalte Cuvinte, formaţie orădeană care concertează în prima zi a festivalului?
Concursul se incheie marti, 3 iulie, la ora 15. Asteptam raspunsurile voastre in sectiunea de comentarii, ele fiind afisate doar dupa incheierea concursului. Cei 2 castigatori vor fi stabiliti prin tragere la sorti.

Rock on !

CONCURSUL S-A ÎNCHEIAT DAR….

PS. Până pe 10 Iulie, în fiecare zi puteți câștiga bilete la festival pe oradeaonline, lilisor.net, oradeanul.com, thefua.ro, clujlife.com şi pe muzicadevest.ro, ioanastef.ro, bogdanpater.ro