Festivalul Luminii

Devenit deja o traditie, Festivalul Luminii este organizat si in acest an de Organizația Naționala “CERCETAȘII ROMÂNIEI”

Ideea a fost implementata prima data in 2004 in orasul Cluj-Napoca iar din 2008 a devenit un eveniment celebrat national. Festivalul Luminii se doreste a fi un spațiu de manifestare artistică a tinerelor talente intr-un cadru special creat de zeci de mii de lumânări aprinse. Un fel de pauza in valtoarea vietii zilnice, ca si cum am putea opri pentru doua ore timpul pentru a face ceva special si creativ.

Astfel, sambata 25 mai 2013, între orele 21-23, Parcul 1 DECEMBRIE, va găzdui cea de-a 9-a ediţie a festivalului.

Tema centrală a festivalului este “Redescoperă frumusețea lucrurilor mărunte!”. Iar în acest scop vă pregătim multă muzică, street dancing – trupa Replay, magie cu Eduard și Bianca, Lecturi Urbane, atelier de origami și ateliere de brățări și şuviţe handmade, teatru în aer liber cu trupa de la Fundația Încrederea și o expoziție de pictură, fotografie și sticle pictate realizate de elevii de la Liceul de Artă. Vor concerta: Blue Strings (https://www.facebook.com/bluestrings.band), Răzvan Dobai (https://www.facebook.com/pages/Razvan-Dobai/164740916928648), și Mihaela Simai (https://www.facebook.com/simai.mihaela). De asemenea, în cadrul festivalului va avea loc un târg de ONG-uri la care va participa: Crucea Roșie, AIESEC, Ecotop, ASUO, Interact, Cercetașii maghiari și Clubul de film.