Expoziția de artă plastică „ Experimental Workshop 2016″

Uniunea Artiștilor Plastici din România, Filiala Oradea vă invita sa vizitati expoziția de artă plastică „ Experimental Workshop 2016”, ediția aII-a.
            Manifestarea reunește un grup de 13 tineri plasticieni, absolvenți ai școlilor de Artă din Oradea, Cluj și Timișoara: Adrian Peter, Horia Blînda, Claudia Peter, Dan Hora, Dates Câmpeanu, Diana Suiugan, Ovidiu Gui, Horea Sălăgean, Paula Sgindar, Carmen Romocean, Șerban Roșca, Simona Derecichei și Tiziana Cellino. „ Experimental Workshop” este la cea de-a II-a ediție, prima fiind în anul 2012, ambele evenimente în organizarea pictorului Horea Sălăgean și găzduite de Galeria de Arte Vizuale Oradea.
u
Scopul experimentului, declară curatorul Horea Sălăgean „este acela de a oferi tinerilor artiști ocazia de a-și expune propriile experimente emoționale, împărtășindu-le, totodată, publicului iubitor de artă. Tema  experimentului „ din acest an este UMANUL- Conștiința individului este pretutindeni ca o adiere de vânt care niciodată nu se termină, conștiința este mai mult decat o artă, este umanul ființei vii și al artei pure”.
Pe simezele galeriei vor fi expuse în jur de 35 de lucrări în diferite tehnici de lucru (ulei/ pânză, grafică, mixt, etc ).
„Experimental Workshop 2016” poate fi vizitată în perioada  08. 04. – 22.04.2016, zilnic între orele 10-18, de luni până vineri, accesul publicului în Galeria de Arte Vizuale Oradea este gratuit.