Cursuri foto pentru copii

Asociaţia „Euro Foto Art”, în parteneriat cu Clubul Fotografic Nufarul Oradea organizeaza două cursuri de fotografie, cu o durată de două luni. Cursul se adresează tinerilor între 12 – 17 ani şi va fi coordonat artistul fotograf Ştefan Tóth.

Tinerii participanţi la curs vor putea afla mai multe informaţii despre istoria fotografiei, vor fi învăţaţi despre felul în care trebuie să «vadă», cu ajutorul aparatului de fotografiat. Vor învăţa, de asemenea, noţiuni legate de fotografia documentară şi artistică, respectiv despre modul în care să folosească lumina naturală şi artificială.

Cursul cu predare în limba română va debuta în data de 27 iunie, la ora 10:00, la sediul Clubului Fotografic Nufarul, din Palatul Vulturul Negru orele de curs desfasurandu-se în zilele de luni şi miercuri, între orele 10:00 -şi 11:45.

Cursul cu predare în limba maghiară incepe in data de 28 iunie, la ora 10:00, tot la Clubul Nufarul şi se va desfăşura în zilele de marţi şi joi, între orele 10:00 şi 11:45.

La finalul cursului, fotografiile realizate de copii vor fi expuse în Galeria Cafenelei The Right.

Înscrieri şi informaţii suplimentare se pot obţine la sediul Galeriei Euro Foto Art din Piaţa 1 Decembrie, în zilele de lucru, între orele 10:00 şi 14:00 sau la adresa de email: [email protected].