Concurs foto ”Redescoperă frumuseţea lucrurilor mărunte”

Organizația Națională Cercetașii României – Centrul Local Oradea organizează acest concurs foto din dorinţa de a surpinde în fotografie momente unice din viaţa de zi cu zi şi pentru a putea fi împărtăşite cu cât mai multe persoane astfel încât frumuseţea lucrurilor mărunte să atingă fiecare suflet dar mai ales pentru a oferi şansa fotografilor locali de a-şi expune fotografiile.

concnurs foto
Tema concursului este de altfel şi motto-ul festivalului: ”Redescoperă frumuseţea lucrurilor mărunte” acele lucruri care, aduc o rază de lumină prin simplitatea şi inocenţa lor.

Pentru înscriere vă rugăm să trimiteţi un mail cu numele, vârsta, poza şi 2-3 rânduri cu ce înseamnă pentru voi REDESCOPERA FRUMUSETEA LUCRURILOR MARUNTE la adresa de email [email protected], până în data de 10 mai.

Ca şi criterii de jurizare urmărim calitatea tehnică a fotografiilor, originalitatea şi creativitatea, încadrarea în temă, dar şi expresivitatea şi sensibilitatea.

De asemenea vă rugăm să tipăriţi fotografiile pe foi de hârtie, format A4 şi să le puneţi într-o folie pe care ne-o veţi înmâna personal. Toate fotografiile vor fi expuse la Festivalul Luminii 2014, care va avea loc în data de 17 mai, trecătorii şi participanţii putându-le admira, iar cele mai bune fotografii vor fi premiate.

Pentru întrebări sau nelămuriri, persoana de contact: Alexandra Paina, telefon: 0751557334.