Concurs de creaţie grafică: “ ORADEA: DE LA IMAGINATIE LA CREION”

Anul acesta Toamna Orădeană începe…vara, cu un concurs de creaţie grafică care face parte din încercarea organizatorilor de a promova oraşul prin intermediul acestui festival, deja consacrat. Tema concursului este, general spus, reflectarea grafica a valorilor definitorii pentru Oradea. Concursul se desfăşoară în perioada 11.07.2012-22.07.2012 şi presupune parcurgerea următorilor paşi:

” 1. Se descarca brief-ul de creatie . Brief-ul de creaţie poate fi descărcat aici

2. Se analizeaza atent cerintele creative.

3. Se executa lucrarea (una singura / participant) pe o coala alba A4, landscape, de preferinta in CREION.

4. Lucrarea trebuie sa fie originala si sa nu fi fost folosita in alte medii.

5. Se trece autorul pe fiecare lucrare, pe spate, alaturi de o modalitate de contact e-mail, telefon, etc).

6. Lucrarile se vor colecta intre datele 11 iulie – 22 iulie 2012, intre orele 09.00-16.00 la sediul Casei de Cultura a Municipiului Oradea (fosta sala ARLUS), Piata Ferdinand, nr. 4, cu mentiunea “Pentru concursul de creatie Oradea: de la imaginatie la creion”.

7. Juriul de specialitate, format din cavaleri Jedi ai industriei de design si comunicare din Romania si Olanda, va alege 9 semifinalisti ale caror lucrari vor fi pregatite pentru web (fotografiate profesionist, editate si codate in website-ul Toamnei Oradene) si vor fi expuse fiecare timp de un an de zile in sectiunile dedicate ale website-ului oficial al festivalului purtand semnatura autorului.

8. Dintre cei 9 semifinalisti se vor alege 3 finalisti. Acesti vor fi anuntati in data de 1 August 2012 in cadrul unei conferinte de presa, pe Facebook si pe Twitter. ”

Mai multe despre concurs puteţi citi aici.

Premiile oferite de organizatori consta în permise All Pass la toate spectacolele Toamnei Oradene 2012 plus 150 de Euro pentru locul I, 100 pentru locul II şi 50 pentru locul III.