“concurs cu premii.oportunitati de angajare.exclus persoane neserioase”

Agentia publicitara Utopium a demarat zilele acestea un concurs si o campanie de recrutare de personal/vanatoare de talente. De fapt, vanatoarea de talente nu e expresia potrivita ci pescuitul ( incerc sa evit termenul de “agatat”) pentru ca simbolul campaniei este un vierme.De ce un vierme? Nu mi-e prea clar. Initial am crezut ca e ceva de genul “Din bube, mucegaiuri şi noroi/Iscat-am frumuseţi şi preţuri noi” apoi am crezut ca vor pur si simplu sa ii faca dreptate unui animal relativ uitat, sau cel putin, care are o imagine negativa in lantul trofic.

In principalele birturi din oras au aparut niste cutii care au pe ele desenate rame si imboldul : “Dezlantuie furia pixului!”. Pe hartiile speciale asezate pe mese puteti sa va dati drumul creativitatii. Adica sa desenati orice. Sa mazgaliti. Sa faceti semne ciudate. Va depuneti creatia in urna special amenajata dupa care va adjudecati propriul desen pe pagina de facebook a agentiei Utopim.

“Cel mai frumos” desen castiga premiul de 2000 lei. Autorii acelor desene care le fac cu ochiul organizatorilor vor fi “abordati” in vederea unei oportunitati de colaborare/angajare/relatie de prietenie, posibil casnicie.