Concert ZU feat. Balazs Pandi în premieră naţională la Oradea

După ce Vinerea trecută Peter Brötzmann & Co au rupt rândurile 🙂 pentru prima oară în România într-un concert la Oradea, week-end-ul acesta avem parte de un nou concert de zile mari

Şi aşa cum ne-am obişnuit, tot o premieră pentru oraşul nostru şi chiar pentru România. Italienii de la ZU, cei care în 2009 au obţinut cu albumul “Carboniferous” (produs de Mike Patton – Faith No More) premiul pentru cel mai bun album al anului oferit de revista Rock-A-Rolla Magazine, vor susţine Duminică, 8 Mai, un concert la Moszkva Caffe. Organizatorii ne promit că acest concert de hardcore, math-rock, noise şi drone la un loc, va zgudui din temelie masiva clădire a clubului. Sper doar să nu fie ultimul concert pe care Moszkva Caffe îl găzduieşte!

Trupa s-a format cu mai bine de 10 ani in Roma iar cei trei membri au la activ mai mult de 10 discuri de studii dar si colaborari destule. Iar ca si reprezentatii live, undeva in jur de 1600. La inceputul acestui an, drummerul Jacopo Bataglia paraseste grupul dar Massimo si Luca Mai (baritone sax) decid ca trebuie sa continue aventura.

Noul drummer, Balazs Pandi, e o figura emblematica a scenei noise din Budapesta, ultima lui colaborare cu Merzbow il face a fi unul din cei mai cautati drummeri din estul Europei in acest moment.

Biletul costă 15 lei (dacă aveţi noroc şi aţi prins şi păstrat unul din flyerele împărţite prin oraş de organizatori, veţi obţine o mică reducere) iar concertul va începe la ora 21:00. Moszkva Caffe se află pe str. Moscovei nr. 8, vis-a-vis de Filarmonică, fostul club Tempo mai exact

Informaţii suplimentare puteţi obţine de la organizatori via Facebook sau Twitter