Concert Nat Osborn Band

“Am cantat de-a lungul timpului, pe mari scene, dar aceasta este prima noastră reprezentatie pe scena unei filarmonici. Concertul este sustinut de prietenii noștri de la Moszkva Cafe si ne ofera garantia unui spectacol extraordinar .”
Asa descriu reprezentantii trupei Nat Osborn Band spectacolul, care va avea loc la Oradea, miercuri 6 mai 2015, incepand cu ora 20.00 in sala Filarmonicii de Stat.

Nat Osborn Band stârnește pofte sonore precum un bucătar care mixeaza condimente: un strop de funk aici, o bucată de jazz acolo, o pata de reggae în jurul unei baze solide compozitionale
Rezultatul: un sunet unic și original, propriu lor.

concert

Miercuri vom degusta si savura o mostra de originalitate, bun gust si muzica adevarata.
Nicky Egan – solistul trupei, nascut in New York, este un suflet nelinistit. El a studiat “tabla” in India, a cantat la chitara pe străzile din Budapesta, a compus melodii pe balcoanele spaniole, a colindat pe strazile din New York, și a fost deportat din Marea Britanie – toate acestea inainte de varsta de 25 de ani. Fiind un compozitor naiv și prolific, fluenta lui de trecere prin genurile muzicale creează un sunet unic și cu adevărat original.

Formata la sfârșitul anului 2011 , trupa si-a făcut rapid un nume pentru ea însăși pe scena din New York si pe plan mondial.
Trupa a lansat albumul de debut Regele și Clovnul la 28 martie 2013. Regele și Clovnul a fost desemnat ca fiind unul dintre cele mai bune albume ale anului 2013.

Asadar, va asteptam miercuri, 6 mai 2015, incepand cu ora 20.00, la Filarmonica de Stat pentru a savura impreuna aroma unui spectacol original. Biletele au pretul unic de 25 lei sunt puse in vanzare la casieria Filarmonicii de Stat si la Moszkva Café.

Partener : Cartier Prima www.primacasa.ro