Concert Leizaboy

JUICE COFFEEHOUSE AND LOUNGEBAR va invita sambata, 9 aprilie, ora 21, la un concert Leizaboy.

DJ Leizaboy a inceput sa mixeze din 2001, de atunci participand la o serie de evenimente importante din tara si strainatate : 48 Hours Festival (Timisoara, Romania), TMBase Festival – Timisoara, Rock la Mures Festival-Periam Port, Graz School of Architecture Festival – Graz (Austria), Garana Jazz Festival. Timp de 5 ani a creat alaturi de Dj Dubase soundtrak-uri pentru filmele mute de la …evenimente precum Transilvania Film Festival (TIFF) – Cluj, Romania and Music on Film – Film on Music (MOFFOM) – Prague, Czech Republic.

Alaturi de Brigada Artistica Urbana a pus bazele unui studio si este implicat in numeroase proiecte muzicale, unul dintre acestea fiind Mindchange, un proiect de nu-jazz si totodata el fiind primul dj din tara care a participat la Garana Jazz International Festival.

DJ Leizaboy a inceput initial sa mixeze trip-hop, pentru ca mai apoi sa treaca la drum and bass si breakbeat, iar cu timpul adaugand in seturile sale funk si hip-hop pe care acum le mixeaza cu broken beat,ghetto funk.

Tags: