Circ


Circus Europa din Ungaria va invita sa luati parte la show-uri pline de acrobaţii, jonglerii, momente cu clovni şi dresură de animale. Spectacolele vor avea loc de la ora 19 în zilele de 19, 20, 21, 25, 26, 27 şi 28 august, în parcarea Bricostore de la ERA Shopping Park.

Circus Europa are o tradiţie de peste 300 de ani. Bazele lui au fost puse în jurul anului 1700 de familia Tokacs şi a purtat prima oară numele de Fortuna. Actualul Circus Europa a fost înfiinţat în urma cu peste 10 ani de descendenţii aceleiaşi familii.

Pretul unui bilet este de 20 de lei pentru copii şi 25 de lei pentru adulţi.

Concurs.

Cu ocazia venirii Circului Europa ERA Park organizeaza un concurs pe Facebook cu premii invitatii de doua persoane la reprezentatiile din weekend. Cei care isi doresc sa castige trebuie sa posteze pe wall-ul ERA Park Oradea o fotografie cu momentul lor preferat de la circ si sa stranga like-uri. Primii 5 care primesc cele mai multe like-uri de la prieteni pana vineri seara vor fi decalarati castigatori si vor primi cate o invitatie dubla la Circus Europa pentru sambata sau duminica seara.