Abracadabra

Stand up magic 2 reprezinta noul spectacol al duo-ului de magicieni Eduard si Bianca gazduit de Republic Cafe Oradea – sub pasajul Vulturul Negru.

După terminarea concursului „Românii au talent”, Eduard și Bianca au promis publicului orădean un nou spectacol. În 4 iunie, cei doi revin cu un spectacol inedit atât din punct de vedere al numerelor cât al stilului. Este un show potrivit pentru o seară de sâmbătă în oraş cu prietenii. Pretul biletului este de 9,99 ron, iar pentru rezervari puteti suna la numerele de telefon:0743 230939 sau 0742 230682. Biletele se pot cumpara si la intrare in ziua spectacolului.

Mai multe despre spectacol, chiar de la magicieni….

(OradeaMea)Dintre toate hobbiurile…de ce magia?

Primul hobby in cazul nostru a fost sportul.Eduard a practicat fotbal, dar accidentul sau l-a adus in fata magiei si l-a determinat sa renunte la sport in favoarea artei. Bianca a facut gimnastica de mica, ceea ce i-a permis sa stea pe scena inca de mica si a regasit aceeasi eleganta si frumusete si in magie.
De ce magie? Totul a fost din greseala, dar acea greseala ne-a dat sansa ca magia sa devina mai mult decat un hobby.

Pare ca Bianca e asul tau din maneca…sau invers. De cand lucrati impreuna?

Da, intradevar asa este, Bianca este asul din ambele maneci chiar, deoarece cu ajutorul ei am putut prezenta oamenilor un alt fel de magie (nu un magician clasic, in frac cu esarfe colorate si multe altele). Ne-am unit fortele cam acum 1 si jumatate si pot spune ca in acest timp foarte scurt am avut o ascensiune foarte mare.
Faptul ca lucram impreuna ne-a permis sa construim si sa perfectionam numere mari de iluzionism (in stilul celor prezentate la Romanii au talent). Bianca a trecut in scurt timp de la asistenta la statutul de femeie magician si astfel am putut lansa ideea de cuplu de magicieni si iluzionisti. Dar pe langa toate acestea, prin faptul ca o am pe Bianca langa mine am realizat ce important e sa ai pe cineva cu care poti vorbi si dezvolta noi idei, sa ai pe cineva careia ii place fix ce iti place si tie si totodata sa aratam lumii cat de frumoasa este magia in doi.

Şi…”Romanii au talent”?

Noi am urmarit pe internet formatul acestui concurs in aproape toate tarile in care s-a organizat, iar in momentul in care a sjuns si in Romania pentru noi participarea a insemnat o provocare. In momentul in care ne-am inscris, noi lucram impreuna doar de cateva luni, nu prea aveam idee cu ce am vrea sa participam. Stiam doar ca vrem sa riscam si sa impresionam cu numere mari de iluzionism. Aceasta hotarare a insemnat pentru noi o vara intreaga de gandire, proiectare, construire si multe multe repetitii si nu numai in cazul preselectiilor ce si in cazul semifinalei deoarece toate iluziile sunt construite de noi, chiar si modul lor de prezentare, coregrafiile, muzica si riscul urias de a gresi si de a ne rani ne-au dat batai de cap la un moment dat.
Suntem foarte multumiti de prestatia noastra, mai ales daca luam in calcul experienta noastra in domeniul magiei si riscurile uriase pe care ni le-am asumat.
Experienta de la Romanii au talent cu siguranta nu o vom uita niciodata. Am invatat foarte multe, am evoluat foarte mult, dar cel mai important este ca avem o multime de prieteni noi si foarte speciali.

Exista vreun truc pe care ati vrea sa il faceti dar inca nu reuşiţi?

Ori credem noi in magie prea tare, ori suntem noi mai „nebuni” de felul nostru, dar am ajuns in stadiul in care suntem convinsi ca si la cel mai nebunesc si imposibil vis al nostru putem gasi o solutie.
Cel mai bun exemplu aici ar fi unul din numerele din semifinale, cel in care apare Bianca impreuna cu cele doua asistente ale noastre (Rebecca si Delia).
Acest numar a reprezentat un vis la inceput pentru nu credeam ca este posibil ca trei persoane sa apara deodata. Chiar si primele noastre planuri si schite s-au dovedit impracticabile in realitate, dar in final am reusit sa gasim o metoda proprie de a crea aceasta iluzie

Ce putem vedea in show-ul de sambata din Republic Cafe?

Cu siguranta va fi diferit fata de ce ati vazut la Romanii au talent. Acolo am reusit sa dovedim ca la varsta noastra putem impresiona o tara intreaga cu iluzii mari de scena, iar acum ne-am ales o noua provocare: un spectacol in care publicul sa fie mult mai aproape de noi, sa interactionam in mod direct cu ei si sa le aratam ca nu avem nevoie de o scena uriasa unde suntem invaluiti in fum mistic care ascunde diferite secrete.
In acest nou spectacol vrem sa le demonstram ca tot ce ne trebuie pentru a face magia posibila este publicul.
Numerele prezentate sunt complet noi, bazate in general pe comedie si pe lucruri intalnite in viata de zi cu zi, lucruri de care noi am incercat sa profitam pentru a fura zambetele invitatilor. Evident nu trebuie sa uitati ca este totusi un spectacol de magie, indiferent de forma in care se prezinta, asa ca fiti pregatiti sa fiti uimiti la fiecare pas.

Ne vedem acolo!

Mai multe despre protagoniştii acestui spectacol puteţi găsi aici