11 even

“11 even” este un eveniment care se desfăşoară sub imperiul numărului 11.

11 oraşe din România, cheamă 111 persoane să asculte poveştile de succes (şi nu numai), concentrate în 11 minute, a 11 persoane din comunitatea respectivă. Seamănă un pic cu conferinţele TED iar ce îmi place la idee este faptul că îşi propune să facă ceva pentru o comunitate pornind de la oamenii din interiorul ei, folosind “resursele locale” dacă vreţi. Lucrul acesta, acela de a găsi “resursele locale” pentru Oradea, cred ca este in sine o provocare, sunt curioasă cum le iese organizatorilor.

Evenimentul se va desfăşura în 11 (evident) noiembrie la Oradea Shopping City cu începere de la ora 16. Vor povesti despre ei- Adi Hădean, Ionuţ Breb, Dan Manolache, Cornelia Deiac, Alexandrina Chelu, Ioana Elena Ciobanu, Dacian Palladi, Ana Maria Georgescu, Sebastian Bărbălan, Cosmin Falub. Mai multe despre eveniment şi vorbitori puteţi citi aici.

Intrarea la eveniment se face pe bază de bilet, care costă 11 euro. Puteţi să îl rezervaţi aici. Fondurile strânse vor fi folosite în scop caritabil

Câştigă un bilet la 11 even Oradea.

Organizatorii au pus la bătaie şi un bilet care poate fi câştigat participând la un concurs OradeaMea. Pentru că 11 even are legătură cu poveştile şi comunitatea, vă provocăm să completaţi fraza “Ştiaţi că în Oradea….” folosind secţiunea de comentarii de mai jos. Cea mai interesantă minipoveste despre Oradea câştigă un bilet la 11 even. Baftă!